Suddenly ALL dates of posts set to one date

User avatar
DarrenDriven
Master Bludit
Posts: 69
Joined: Thu Jan 07, 2016 9:39 am
Location: Portland OR
Contact:

Wed Mar 23, 2016 5:37 pm

Check out the site again, now that it is restored, to see the tag menu system, then I will remove my mods to make sure that they aren't contributing to this glitch.
User avatar
Edi
Site Admin
Posts: 1596
Joined: Sun Aug 09, 2015 5:01 pm
Location: Zurich
Contact:

Wed Mar 23, 2016 11:38 pm

DarrenDriven wrote:Check out the site again, now that it is restored, to see the tag menu system, then I will remove my mods to make sure that they aren't contributing to this glitch.
Yes, this is how my testinstallation of your website works. ;-)
Planet Bludit, Tipps, Snippets und nützliche Links. - Newsletter, Informationen zu Bludit (auf Deutsch).
User avatar
DarrenDriven
Master Bludit
Posts: 69
Joined: Thu Jan 07, 2016 9:39 am
Location: Portland OR
Contact:

Thu Mar 24, 2016 3:08 am

OK, I am removing my modification now and we'll see if the glitch happens again.
DawidXT
Sr. Bludit
Posts: 38
Joined: Wed Jul 15, 2015 3:56 pm

Thu Mar 24, 2016 7:07 pm

Bludit 1.1.2 (The Dig)

Bug still remains unsolved. My data got wiped out as well. They are set to today's date. And before it occured I was not login in to dashboard. I was copying theme files via FTP (I doing changes to theme files, I wasn't touching content area).

My tags are gone, and every cover image is not attached to post...
The weird thing is, even when I try to fix this manually via dashboard -> I create new tag -> add cover image, after few minutes and refreshing it happens again.

So in the current state, I do not recommend using Bludit on anything other than just testing it without real content...
User avatar
DarrenDriven
Master Bludit
Posts: 69
Joined: Thu Jan 07, 2016 9:39 am
Location: Portland OR
Contact:

Thu Mar 24, 2016 7:10 pm

DawidXT wrote:So in the current state, I do not recommend using Bludit on anything other than just testing it without real content...
This confirms that my tag modification is not the issue so I am reinstating it.

I have a live site using Bludit, I just backup my content folder locally every time I make a post. It now takes just a few seconds for me to re-up the content each time the glitch wipes out the database.
User avatar
Edi
Site Admin
Posts: 1596
Joined: Sun Aug 09, 2015 5:01 pm
Location: Zurich
Contact:

Thu Mar 24, 2016 7:49 pm

As long as you do not give some informations about the installation it is not possible to give any support. Especially:
  • Is it a fresh or an updated installation?
  • Is CLI mode disabled or not?
  • Which server environment do you use?
  • What says the error logfile?
DawidXT wrote: I was copying theme files via FTP (I doing changes to theme files, I wasn't touching content area).
Similar case as Darren's website. There was made a change... ;-)

Without knowing exactly what you have changed I presume this breaks your website.
Planet Bludit, Tipps, Snippets und nützliche Links. - Newsletter, Informationen zu Bludit (auf Deutsch).
User avatar
Edi
Site Admin
Posts: 1596
Joined: Sun Aug 09, 2015 5:01 pm
Location: Zurich
Contact:

Thu Mar 24, 2016 7:51 pm

DarrenDriven wrote: This confirms that my tag modification is not the issue so I am reinstating it.
Why do you think so? It's another installation with other changes...
Planet Bludit, Tipps, Snippets und nützliche Links. - Newsletter, Informationen zu Bludit (auf Deutsch).
User avatar
DarrenDriven
Master Bludit
Posts: 69
Joined: Thu Jan 07, 2016 9:39 am
Location: Portland OR
Contact:

Thu Mar 24, 2016 7:52 pm

DawidXT wrote: I was copying theme files via FTP (I doing changes to theme files, I wasn't touching content area).
Edi wrote:Similar case as Darren's website. There was made a change... ;-)

Without knowing exactly what you have changed I presume this breaks your website.
Edi, are you suggesting that editing THEME files could cause a database wipe?
User avatar
Edi
Site Admin
Posts: 1596
Joined: Sun Aug 09, 2015 5:01 pm
Location: Zurich
Contact:

Thu Mar 24, 2016 8:23 pm

DarrenDriven wrote: Edi, are you suggesting that editing THEME files could cause a database wipe?
You can add PHP to the theme files... So it depends what you are adding. ;-)

But without wrong code a theme does not wipe a database.
Planet Bludit, Tipps, Snippets und nützliche Links. - Newsletter, Informationen zu Bludit (auf Deutsch).
DawidXT
Sr. Bludit
Posts: 38
Joined: Wed Jul 15, 2015 3:56 pm

Fri Mar 25, 2016 10:56 am

CLI was on at that time.
My server is:

Code: Select all

PHP version	5.4.36-0+tld0
PHP modules	Core, date, ereg, libxml, openssl, pcre, zlib, bcmath, bz2, calendar, ctype, dba, dom, hash, fileinfo, filter, ftp, gettext, SPL, iconv, json, mbstring, session, standard, posix, Reflection, Phar, shmop, SimpleXML, soap, sockets, exif, sysvmsg, sysvsem, sysvshm, tokenizer, wddx, xml, xmlreader, xmlwriter, zip, apache2handler, mysqlnd, PDO, curl, dio, gd, imagick, imap, intl, mcrypt, mysql, mysqli, odbc, pdo_mysql, PDO_ODBC, pdo_pgsql, pdo_sqlite, pgsql, pspell, SQLite, sqlite3, suhosin, tidy, uploadprogress, xmlrpc, xsl, mhash, eAccelerator, ionCube Loader, Zend Guard Loader)
And my theme is not containing and third-part php injections. I was just building theme depending on current themes and documentation.
And that's not my first script I am using on this server with CLI enabled.

Installation was not fresh, I've done everything on localhost, and then I uploaded everything to the ftp. But since there everything worked fine for more than a 2 weeks. But yesterday everything messed up. And Yesterday I wasn't even reuploading content folder, I was just doing changes on theme folder itself.
Last edited by DawidXT on Fri Mar 25, 2016 4:16 pm, edited 1 time in total.
Locked