3.8.0/1 bug

Post Reply
rahuldottech
Ssr. Bludit
Posts: 27
Joined: Fri Sep 22, 2017 8:13 pm

Sat Mar 02, 2019 3:27 pm

From the 3.8.0 changelog:
Bug fix, plugin Robots use comma for separate tags. Thanks @ltGuillaume
However, this appears to not be fixed on my blog, which I just upgraded to 3.8.1. Help?
User avatar
Jay
Ssr. Bludit
Posts: 29
Joined: Mon Feb 11, 2019 8:41 pm

Sat Mar 02, 2019 6:21 pm

What's exactly wrong?
Plugin works as supposed.
It uses meta robot tags if you explicitly set them for a page.
Otherwise - by default - page is indexed and archived, and it doesn't need a meta name robots tag to tell search bots to do it.
rahuldottech
Ssr. Bludit
Posts: 27
Joined: Fri Sep 22, 2017 8:13 pm

Sat Mar 02, 2019 6:33 pm

The problem is that instead of

Code: Select all

<meta name="robots" content="noindex nofollow noarchive">
it should be:

Code: Select all

<meta name="robots" content="noindex, nofollow, noarchive">
rahuldottech
Ssr. Bludit
Posts: 27
Joined: Fri Sep 22, 2017 8:13 pm

Sat Mar 02, 2019 6:45 pm

Thanks, just modified the file manually, for some reason it hadn't gotten upgraded.
User avatar
Jay
Ssr. Bludit
Posts: 29
Joined: Mon Feb 11, 2019 8:41 pm

Sat Mar 02, 2019 8:00 pm

rahuldottech wrote:
Sat Mar 02, 2019 6:33 pm
it should be:

Code: Select all

<meta name="robots" content="noindex, nofollow, noarchive">
In 3.8.1 everything is fine, checked it multiple times during installation.
I wouldn't ask what's wrong if I saw it is still bugged.
Post Reply