Icons missing

Post Reply
numbersix
Jr. Bludit
Posts: 4
Joined: Sat Jan 19, 2019 9:07 pm

Sat Jan 19, 2019 9:25 pm

Started with Bludit 3.5 1 months ago, full working except the small icons in menu, as you can see in attached file. Updated to 3.6, again all ok except the icons, in admin mode and also in first page (near BLUDIT).
Any idea?
Thx in advance.
Attachments
PicShop-A2D6A43B10B70DE1EAE6DECE61193AD8.jpg
PicShop-A2D6A43B10B70DE1EAE6DECE61193AD8.jpg (52.21 KiB) Viewed 176 times
User avatar
diego
Site Admin
Posts: 674
Joined: Sat May 16, 2015 2:53 pm
Contact:

Sun Jan 20, 2019 12:27 am

Hi,
can you try in the demo if you have the same error ?
https://demo.bludit.com/admin

username: admin
password: demo123

This happen via in the mobile or in desktop is the same ?
numbersix
Jr. Bludit
Posts: 4
Joined: Sat Jan 19, 2019 9:07 pm

Tue Jan 22, 2019 9:19 pm

Hi, happens both in mobile and desktop, in demo NO error, very clear icons.
My site is hosted in aruba, linux server. Address is gnokkia.net.
User avatar
Edi
Site Admin
Posts: 1363
Joined: Sun Aug 09, 2015 5:01 pm
Location: Zurich
Contact:

Tue Jan 22, 2019 11:07 pm

How have you uploaded the files? ASCII or binary?

Same issue with the version 3.6.1?
Planet Bludit, Tipps, Snippets und nützliche Links. - Newsletter, Informationen zu Bludit (auf Deutsch).
numbersix
Jr. Bludit
Posts: 4
Joined: Sat Jan 19, 2019 9:07 pm

Thu Jan 24, 2019 10:01 am

I thiink filezilla was setted to ASCII. Same for 3.6.1..
User avatar
Edi
Site Admin
Posts: 1363
Joined: Sun Aug 09, 2015 5:01 pm
Location: Zurich
Contact:

Thu Jan 24, 2019 1:34 pm

Please try to upload with the Option "Automatic" or "Binary".
Planet Bludit, Tipps, Snippets und nützliche Links. - Newsletter, Informationen zu Bludit (auf Deutsch).
numbersix
Jr. Bludit
Posts: 4
Joined: Sat Jan 19, 2019 9:07 pm

Thu Jan 24, 2019 9:41 pm

:P WOW! Now working! Filezilla set to Automatic solve the issue. Thank you!!!!
Post Reply