Page 1 of 1

DevTheme - Go-up not working

Posted: Tue Jun 11, 2019 9:21 am
by Renaud
Hello,
I'm using DevTheme with minor modifications : https://blog.renaudiltis.com/

The go-up button of the demo website https://paste.pics/4f8bbf346a0b5fa7fa609ddc63fc10f4
is not working in my posts (https://blog.renaudiltis.com/le-ribould ... un-croquis for example).

Do you know how to fix this ?

Best regards,
Renaud.
P.S.: I can give my fr_FR translation if someone is interested.

Re: DevTheme - Go-up not working

Posted: Tue Jun 11, 2019 9:55 am
by Edi
Renaud wrote:
Tue Jun 11, 2019 9:21 am
The go-up button of the demo website https://paste.pics/4f8bbf346a0b5fa7fa609ddc63fc10f4
is not working in my posts (https://blog.renaudiltis.com/le-ribould ... un-croquis for example).
There could be a conflict with a plugin. Please disable all plugins to see if it works.

By the way: The plugin Lightbox is installed, but does not work.
P.S.: I can give my fr_FR translation if someone is interested.
Great. You can add it to the repository:

https://github.com/blthemes/

Re: DevTheme - Go-up not working

Posted: Tue Jun 11, 2019 5:10 pm
by Renaud
It's the plugin "REACTIONS". :(

Thank you.

I have a Github account, but I don't know how to send the file of the translation on Github.
Here is the file : http://ovh.to/fho4kJY
Could you do it for me (or explain me how to do it, as you want).

Re: DevTheme - Go-up not working

Posted: Wed Jun 12, 2019 4:16 pm
by Jay
Reactions shouldn't interfere with devtheme, as I use both and there are no problems. Especially when reactions plugin doesn't utilize javascript.
Check in browser's developer tools if any javascript error appears with enabled plugin. Assuming that problem doesn't lay in css or php.

Re: DevTheme - Go-up not working

Posted: Wed Jun 12, 2019 7:24 pm
by Renaud
Jay wrote:
Wed Jun 12, 2019 4:16 pm
Check in browser's developer tools if any javascript error appears with enabled plugin. Assuming that problem doesn't lay in css or php.
Thank you, I will check.

Re: DevTheme - Go-up not working

Posted: Mon Jun 17, 2019 4:45 pm
by dbelov
Something(i guess some js) broke completely your html and it is not from theme. Image

Thanks for translation file. It is uploaded to theme.

Re: DevTheme - Go-up not working

Posted: Mon Jun 17, 2019 5:01 pm
by Renaud
Oh yes, thank you, it's a bug in a plugin. I will fix it.

Re: DevTheme - Go-up not working

Posted: Mon Jun 17, 2019 5:05 pm
by Renaud
OK, it's a typo in the "plugin.php" of the lightbox plugin (first line). Fixed.

Re: DevTheme - Go-up not working

Posted: Mon Jun 17, 2019 5:18 pm
by dbelov
Yea, now all is ok.